Nemzetközi színtérre lép a Dunamenti Kupa!

  • #
$news->articletitle

2022. augusztus 20-21-én immár 4. alkalommal kerül megrendezésre a Dunamenti Kupa. A futballtorna életében azonban idén nyáron új szintre lépünk: meghívást  kaptak ugyanis szlovák, szerb, osztrák, horvát, cseh, román és lengyel csapatok is, hogy színesítsék és emeljék a torna színvonalát.

A budapesti Ikarus BSE sporttelepen rendezendő tornára reméljük minél többen elfogadják majd meghívásunkat. Tőlünk megszokott módon 4 korosztályban lépnek pályára a csapatok. Az U8-U9-es korosztályok szombaton, míg az idősebbek, U10-U11-esek vasárnap mérik össze tudásukat. A Dunamenti Ligával ellentétben a Dunamenti Kupára a Liga csapatai mellett több magyar és külföldi klubot is meghívtunk, reméljük a meghívott külföldi csapatok közül is minél többen képviselik majd magukat.
Biztosak vagyunk benne, hogy az ő részvételükkel egy szakmailag magasabb színvonalú tornát és a gyerekek számára egy izgalmasabb nemzetközi sporttapasztalatot tudunk biztosítani.


Reméljük minél több csapatot köszönthetünk majd, hogy együtt tudjunk egy igazán nívós nemzetközi tornát szervezni Budapesten. Várjuk az egyesületek nevezéseit!


A részletekkel, úgymint a pontos csapatok és időbeosztás, hamarosan jelentkezünk. 

Addig is mentsétek el az időpontot versenynaptárotokba és kövessétek híreinket!