Korábbi eredmények

Részletek »

Nemzetközi színtérre lép a Dunamenti Kupa!

2022. augusztus 20-21-én immár 4. alkalommal kerül megrendezésre a Dunamenti Kupa. A futballtorna életében azonban idén nyáron új szintre lépünk: meghívást  kaptak ugyanis szlovák, szerb, osztrák, horvát, cseh, román és lengyel csapatok is, hogy színesítsék és emeljék a torna színvonalát.

Új korosztállyal bővül a Dunamenti Liga

A sorozat elmúlt, korábbi szezonjai igazolták a várakozásainkat és rámutattak arra, hogy szükség van a világos elvek mentén szervezett versenyeztetésre a legkisebb korosztályokban is. 

"A magyar játékost virtuóz technikája mellett ötletessége, szellemes helyzetmegoldásai, sziporkázó akciószövése és játékának természetes könnyedsége, eredményessége tette elsősorban világhírűvé. A magyar játékszellem nem tűri el semmiféle játéksablon bilincseit. A legnagyobb bravúrokra is képes, ha a zöld gyepen kiélheti tehetségét, ha úgy játszhat, ahogyan az megfelel tudásának és játékfelfogásának. Játékában tehát fellelhetők a sajátos népi tulajdonságok, mint a küzdőszellem, a bátorság, az ötletesség, a művészi hajlam, a gyors felfogóképesség és a lovagiasság."

Jön a III. Dunamenti Kupa

Örömmel értesítünk Benneteket, hogy március 15-én ismét kitelepült tornát szervezünk, amelynek ezúttal a Budapesttől 20 km-re lévő Szigetmonostor ad otthont. 

Megalakulásunkkor kitűzött célunk válik valóra

Bár az idei szezonból már 3 mérkőzést lejátszottak a csapatok, a jövő heti fordulóban ismét egy újoncot láthatunk pályára lépni, a romániai Szatmárnémetiből érkező Partium Labdarúgó Akadémiát, így célunk, hogy határon túli akadémiák is csatlakozzanak a versenysorozathoz, valóra válik