Korábbi eredmények

Részletek »

I. Dunamenti Gála

A Dunamenti Iskola Gyermekliga és a Socca Hungary első nagy közös tornájára idén június első napján kerül sor. 

"A magyar játékost virtuóz technikája mellett ötletessége, szellemes helyzetmegoldásai, sziporkázó akciószövése és játékának természetes könnyedsége, eredményessége tette elsősorban világhírűvé. A magyar játékszellem nem tűri el semmiféle játéksablon bilincseit. A legnagyobb bravúrokra is képes, ha a zöld gyepen kiélheti tehetségét, ha úgy játszhat, ahogyan az megfelel tudásának és játékfelfogásának. Játékában tehát fellelhetők a sajátos népi tulajdonságok, mint a küzdőszellem, a bátorság, az ötletesség, a művészi hajlam, a gyors felfogóképesség és a lovagiasság."

Nemzetközi színtérre lép a Dunamenti Kupa!

2022. augusztus 20-21-én immár 4. alkalommal kerül megrendezésre a Dunamenti Kupa. A futballtorna életében azonban idén nyáron új szintre lépünk: meghívást  kaptak ugyanis szlovák, szerb, osztrák, horvát, cseh, román és lengyel csapatok is, hogy színesítsék és emeljék a torna színvonalát.

Új korosztállyal bővül a Dunamenti Liga

A sorozat elmúlt, korábbi szezonjai igazolták a várakozásainkat és rámutattak arra, hogy szükség van a világos elvek mentén szervezett versenyeztetésre a legkisebb korosztályokban is. 

Jön a III. Dunamenti Kupa

Örömmel értesítünk Benneteket, hogy március 15-én ismét kitelepült tornát szervezünk, amelynek ezúttal a Budapesttől 20 km-re lévő Szigetmonostor ad otthont. 

Megalakulásunkkor kitűzött célunk válik valóra

Bár az idei szezonból már 3 mérkőzést lejátszottak a csapatok, a jövő heti fordulóban ismét egy újoncot láthatunk pályára lépni, a romániai Szatmárnémetiből érkező Partium Labdarúgó Akadémiát, így célunk, hogy határon túli akadémiák is csatlakozzanak a versenysorozathoz, valóra válik