Ilyen volt az I. Dunamenti Kupa

  • #U10
  • #U8
  • #U9
  • #U10
  • #U11
$news->articletitle

A nemzeti ünnep napján, október 23-án nagy örömünkre a Debreceni Labdarúgó Akadémia pályáin négy korosztályban sikerült megrendezni az I. Dunamenti Kupát.

A Dunamenti Iskola Gyermek Liga megalapításakor megfogalmaztuk: "Küldetésünknek tekintjük a magyar tradicionális futball, a dunamenti iskola szellemiségének a felélesztését, megismertetését, népszerűsítését az utánpótlásnevelésben."

Ennek szellemében indítottuk el a tornasorozatunkat, meghívásos alapon, döntően budapesti és gödöllői helyszínekkel. Azonban már az induláskor sem tettünk le arról a célról, hogy ezt az eszmeiséget az ország Budapesttől távol eső részein is megismertessük, és népszerűsítsük külső helyszínen rendezett egynapos tornákkal, mérkőzésekkel.

A nemzeti ünnep napján, október 23-án nagy örömünkre a Debreceni Labdarúgó Akadémia pályáin négy korosztályban sikerült megrendezni az I. Dunamenti Kupát. A kezdeményezés minden szempontból beváltotta a hozzáfűzött reményeket, mert sok, az eszmeiségünkkel összhangban lévő, tudatos és szemre is tetszetős focit bemutató csapat vett részt a kupán, és így színvonalas, jó mérkőzéseknek lehettek szemtanúi a kilátogató érdeklődők, illetve a srácok is láthatóan jól érezték magukat a pályán.